donderdag 31 januari 2013

Eigen ontwerpen!!!

Lieve allemaal,

Al een hele poos geleden heb ik deze patronen ontworpen. Ik heb het nog niet eerder aangedurft om ze te koop te zetten, maar nu gaat het toch echt gebeuren!
De patronen zijn €2,- en kan je bestellen door een mail te sturen naar juf_anniek@hotmail.com

De eerste 5 bestellingen krijgen de tweede gratis!

Er zijn nog véél meer ideeën en ook al in de maak.

Ik ben heel benieuwd (en best zenuwachtig) wat jullie er van vinden en of iemand ze gaat bestellen!

Liefs Anniek




woensdag 30 januari 2013

Ziek

Pff ziek zijn is echt vreselijk. Niet kunnen slapen, maar te beroerd zijn om je bed uit te komen.
Wel vond ik een leuke app op mijn telefoon om foto's in een collage te zetten. Het is maar een minuutje werk. Geen puf om te haken, dus wordt vervolgd!


zondag 27 januari 2013

Tasjes winkelwagenmuntjes

Op freubelweb zag ik dit leuke patroon. Ik heb er gelijk een paar gemaakt en een paar aanpassingen gedaan. Een vrolijk uiltje eraan maakt het helemaal af! Zo vrolijk aan mijn sleutels!


Zusters

Mijn beide nichten zijn zusters en wilde dan ook graag een gelukspoppetje als zuster. Mooie lintjes en een hanger er aan. Ik vind ze er vrolijk geworden!



zaterdag 26 januari 2013

Uilenpotje

Al heel lang wil ik uilenpotjes maken. Voor iedere kleur een apart potje. Het hoofdje is alleen een beetje klein uitgevallen, maar het idee is duidelijk. Misschien maak ik er nog vleugels bij.
Liefs Anniek


donderdag 24 januari 2013

Zo veel bolletjes!!

Lang leven Ebay en mijn lieve vriendje! Al deze mooie kleine bolletjes kwamen vandaag uit Engeland, besteld op Ebay! Ik word altijd zo vrolijk van al die leuke kleurtjes.
Ik ben er super blij mee! Dat wordt nog meer oorbellen haken en nog veel meer leuke dingen!!!


vrijdag 11 januari 2013

Update deken

Het gaat niet erg hard, maar ik probeer de laatste week iedere avond een paar toeren te doen. Zo over de bank lijkt het al heel wat!


dinsdag 8 januari 2013

Oorbellen!

Met dun garen en haaknaald 2 heb ik deze oorbellen gemaakt. Op de foto zie je het slecht, maar ze zijn blauw!

Mocht je het leuk vinden om te maken, ik heb het zo gedaan:

1 hv, 1v overslaan en 5 stokjes maken in de volgende (dus de 3e vaste), 1 v overslaan en een hv in de volgende v (dus in de 5e).

Maak een rij vasten om de oorbel zo groot/ ver als je mooi vindt, maar zorg dat het deelbaar is door 5.

Liefs Anniek


vrijdag 4 januari 2013

Crea-mijn

Al een hele lange tijd zoek ik naar metallic gekleurd garen. In geen een winkel kon ik mooie bolletjes in verschillende kleuren vinden. Internet was een uitkomst en na een beetje zoeken kwam ik op de site van CreaMijn. Ik zag daar bolletjes staan, maar niet alle kleuren die ik zou willen. Snel een berichtje gestuurd en diezelfde dag kreeg ik nog antwoord. De bolletjes zouden besteld worden. Alles is super snel gegaan, want vanmiddag heb ik ze al binnen gekregen! Ik ben er super blij mee! Bedankt voor de SUPER service Creamijn! Echt een aanrader!